Material didàctic

Conjunt d'aplicacions didàctiques disponibles a Internet en forma de joc o animació interactiva amb la finalitat de practicar els coneixements adquirits i d'informar els estudiants  sobre les aus aquàtiques o el Delta de l'Ebre.

El Clic dels ocells

Aquesta activitat és una aplicació JClic, realitzada al CdA del Delta de l'Ebre, que permet conèixer algunes de les espècies més significatives del Delta, algunes de les seves adaptacions, el seus sons i els seus hàbitats.NOTA: Les aplicacions JClic no es poden visualitzar si no hi ha un motor de Java instal·lat al navegador. Si és el cas, es pot solucionar anant ahttp://clic.xtec.cat/es/jclic/download.htm  i instal·lant el JClic.

Com funcionen els prismàtics

Aquesta animació en Flash permet conèixer els prismàtics i practicar virtualment la seva utilització. És un recurs educatiu ofert per Eroski.

El Clic del mapa del Delta de l'Ebre

Aquesta aplicació JClic permet conèixer el mapa i els diferents elements geogràfics del Delta de l'Ebre tot fent-ne activitats.


Clic de l'evolució del Delta de l'Ebre

Aquesta activitat és una aplicació JClic que permet descobrir i aprendre  les diferents fases de l'evolució històrica del Delta de l'Ebre, des del 2000 aC fins l'actualitat.